Saturday 12 October 2013

recently randomly

Vystavil Cler v 18:14
Čas letí tak extra rychle, že jsem si ani neuvědomila, že už je ve všech obchodem vánoční zboží, který mám neustálý nutkání kupovat jako by mi mělo někam utýct nebo co. Do toho tu máme Halloween, letos se s kostýmem nebudu nijak extra zdržovat, kočičí uši, makeup, šaty, tradá, pokud se nakonec nerozhodneme trávit Hall doma na pospas všem "trick or treat" koledníkům.

Za tento týden si píšu jedno veliký plus jak jsem byla pilná, vlastně jsem si musela tak trošku jet zanakupovat do Guildfordu, abych se patřičně odměnila! A to se mi samozřejmě povedlo, snad největší radost mám ze sluchátek, který jsem už měsíc postrádala a nebyla schopná koupit, takže teď už to zase můžu rozjet ve velkým stylu haha. Zároveň by mě zajímalo kam se letos poděli všechny zimní parky?


Pustila jsem se barvení number 2, přece jenom jsem byla trochu žluťas a v Superdrugs měli zrovna nějakou akci tak jsem se jeden den prostě rozhodla. A jsem teď nejspokojenější člověk na světě! A ne, obyčejná platina z Vás platinovou blondýnku neudělá. 


Kromě toho celej týden prohledávám internet a hledám to nejlepší tetování, který si nechám nadělit od maminky k vánocům, huhuu! a nakonec dostanu tohle! A ještě jednu Hello kitty baletku na rameno a jednu Hello kitty cosy na druhou ruku haha! Jsme měly dneska holčičí ráno a tak to dopadlo. Ani ken od bárbí nevyvázl neposkvrněn, nýbrž z pořádnou kérkou na hrudi a s ustřihnutou ofinou haha! 


Přeji hezký víkend.

9 komentářů:

ta, co běžela za králíkem on Saturday, 12 October, 2013 said...

Ta kérka je skvělá! Chci taky!

MILEX on Sunday, 13 October, 2013 said...

what a standout! in a good way.

Ema má mámu on Sunday, 13 October, 2013 said...

:DD chci vidět toho kena. A tu fériu vám závidim, proč to jako neni u nás? Předpokládám, že to tu bude jako děsná novinka až mi bude sto a žádný vlasy k barvení mít nebudu.. Na druhou stranu tu zas máme všechny ty parky, co už jsou u vás out. Co se nehodí ve vyspělym státě, to se uklidí k Čechům :D

Cler on Sunday, 13 October, 2013 said...

ken je teďka velkej machr s tou HK kérkou! Ona ta féria taky není žádnej zázrak, ale třeba u vás taky zázračně objeví :) Vzhledem k tomu že v ČR budu až 16. prosince to už asi bundy nedám, takže si budu muset vybrat holt tady :D

Cler on Sunday, 13 October, 2013 said...

máme jich celou krabičku i nálepek :P

Ady Any on Sunday, 13 October, 2013 said...

za tu dobu co jsem kdy sledovala tvé různé blogy ani nevím, kolikrát už jsi vystřídala blond a hnědou barvu vlasů? :D ale líbí se mi na tobě oboje, neumím posoudit co víc.
a určitě je potřeba se odměňovat!! ;)
ady.

Cler on Sunday, 13 October, 2013 said...

Já vím, já jsem hrozná na to barvení, chudáci vlasy žejo. Ale děkuju :) Při blonďaté dlouho zůstanu!

Netty on Sunday, 13 October, 2013 said...

Féria má super zrz!:) Tohle vypadá taky dobře. A těším se na Halloween, jupíí:D

Elle Pomsar on Monday, 14 October, 2013 said...

Paradne fotky, ta tetovacka je skvela! ;)

Post a Comment