Monday 7 December 2015

BLOGMAS | 6th December

Vystavil Cler v 01:27
Ahoj všichni,
nevim co ještě dělám takhle pozdě vzhůru, po tak náročným víkendu mě asi udržuje naživo to množství cukru co jsem snědla. On totiž Mikuláš naděluje i když je vám pětadvacet lol. K nám teda přišel už v pondělí a už nemám nic samozřejmě, všechno jsem to zprasila! A jak to máte Vy?

zítra vstávám o hodinu dřív abych stihla všechnu práci a mohla se vydat na další vánoční nákupy, tak mi držte palce ať to zvládnu a hlavně ať to L zvládne se mnou haha. No a pak se možná dočkáte nějakých tech fotek z víkendu z Londýna! To byla taky šílenost ty davy... ale o tom zase příště :D

6tag_011215-225224
6tag_021215-160117

Hey everyone,
i have no idea why im still up after this busy weekend! Maybe its the amount of sugar Ive eaten! My mum send me this parcel of czech sweeties, which i picked up from the post office on Monday - and guess what - i have none left by now haha. You are never too old for sweeties from mum (kinda makes me feel like i was at the boarding school lol). 

So im gonna wake up an hour earlier tomorrow as I have so much to do and i want to do some christmas shopping afterwards, hopefully it will be ok and L will not get crazy as ususal. And then maybe i will post some bits from London weekend... will see :)))

Vaše Cler
xx

0 komentářů:

Post a Comment